Informatii Utile - articole Pensiune Ecoturistica

Tara Hategului – Retezat

Țara Hațegului - Retezat reprezinta destinația ideala de vacanța, datorita multitudinii de atracții turistice istorice și naturale. Aceasta se remarca prin existența unora dintre cele mai importante monumente de arhitectura și vestigii arheologice din țara. De asemenea, zona este cunoscuta pentru fosilele și ouale de dinozauri, printre plante pot fi intalnite multe specii ocrotite: macul

Tara Dornelor din Muntii Calimani

Masivul Calimani si Ţara Dornelor reprezinta destinatia ideala pentru o vacanta la munte. Peisaje minunate, atractii unice in tara si variate posibilitati de relaxare dau reteta unui concediu perfect. Zona turistica veche de mai bine de o suta de ani, Ţara Dornelor este locul perfect unde sa-ti petreci concediul departe de zgomotul oraşului.

Delta dunarii

Dunarea, izvorand din Germania, adunand afluentii din zece tari si traversand patru capitale, dupa un traseu de 2860 Km, formeaza la varsarea sa in Marea Neagra o delta. Raportata la Romania, Delta Dunarii este situata in SE tarii, avand forma lirma literei grecesti "A" (delta) si fiind limitata la SV de pod. Dobrogei, la N trece peste granita cu Ucraina, iar la E cu Marea Neagra. Delta Dunarii e

Piatra Craiului - Zarnesti

Piatra Craiului este situat in Carpatii Meridionali incluzand Creasta Pietrei Craiului, in totalitate si spatii din culoarele intramontane limitrofe, Rucar-Bran si Rucar-Zarnesti. Parcul National Piatra Craiului – Zarnesti este o zona cu varfuri abrupte, pajiști montane, fanete, pasuni, zone impadurite.

crisan-mila-23

Crisan - Mila 23 este una dintre cele mai atractive zone turistice ale Romaniei, Delta Dunarii iar pentru cei care iubesc activitatile in aer liber si care vor sa fie cat mai aproape de natura, este locul ideal pentru a petrece o vacanta de neuitat. Flora si fauna acestei minunate zone ecoturistice este unica in Europa.

Pagina