Pensiune Ecoturistica Zalau

Pensiunea Ramona

Pensiune Ecoturistica Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Zalau: Pensiunea Ramona.

  PENSIUNEA TURISTICA RAMONA , deschisa in anul 2000, ofera confortul si serviciile unei dotari de 3 stele, fiind rezultatul unui indelungat program de investitii efectuat din dorinta de a diversifica si profesionaliza serviciile de cazare si masa, existente in localitatea Zalau si in judetul Salaj.
  PENSIUNEA TURISTICA RAMONA a fost prima pensiune turistica deschisa in Zalau, si isi mentine rolul de lider in privinta raportului calitate - pret.
  La pensiunea turistica RAMONA veti gasi cea mai buna oferta de cazare din Zalau, determinata de practicarea celor mai mici preturi de cazare.

  PENSIUNEA TURISTICA RAMONA pune la dispozitia clientilor sai 50 de locuri de cazare in 20 camere:

  • 13 camere cu 2 paturi sau cu pat dublu
  • 2 camere cu 3 paturi
  • 1 camera cu 4 paturi
  • 2 camere cu pat matrimonial
  • 2 apartamente cu pat matrimonial

  Camerele sunt spatioase, avand dotarile necesare unei clasificari de 3 stele: baie proprie, Tv color, cablu, access Internet wireless.

  PENSIUNEA TURISTICA RAMONA dispune si de un restaurant (60 de locuri), o sala de protocol (40 de locuri) si un bar cu program non-stop (60 de locuri), puse la dispozitia clientilor zilnic, sau in regim special pentru evenimentele organizate.
  Masa poate fi servita zilnic intre orele: 07:00 - 00:00, iar Duminica intre orele 15:00 - 00:00.
  La cerere se organizeaza si evenimente speciale: conferinte, majorate, nunti, botezuri, etc.

  PENSIUNEA TURISTICA RAMONA dispune de o spatioasa parcare supravegheata video, luminata, ferita de orice fel de incidente.
  Serviciile de cazare si masa sunt oferite turistilor sau oamenilor de afaceri la cele mai mici preturi din Zalau.

Galerie foto