Pensiune Ecoturistica Viseu de sus

CASA CHIRA

Pensiune Ecoturistica Viseu de sus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Viseu de sus: CASA CHIRA.

CASA CHIRA

0727 730 791


Despre noi

Fiind asezata pe malul raului Vaser, in apropierea mocanitei va asteapta cu portile deschise sa traiti pentru cateva zile in peisajul mirific al Maramuresului. Situata in inima Maramuresului istoric, in apropierea monumentelor istorice de pe Valea Izei sau de pe Valea Viseului, la punctul de plecare al mocanitei, ultimul tren cu aburi din paradis, casuta noastra va asteapta sa va bucurati de liniste, de susurul apei si de cantecul pasarelelor, ca si de momente de destindere alaturi de ceterasii Maramuresului.

fotojet_1200_02

 Nici cimitrul vesel cu epitafurile sale hazlii despre vicii si virtuti ale oamenilor locului, nu e departe de noi. Veniti aici ca sa vedeti cele mai inalte constructii de lemn din Europa, veniti ca sa cunoasteti taranul autentic ca si tulburatoarea inchisoare a elitelor romanesti de la Sighet. Horinca e la ea acasa, va asteapta pe masa, sa-i simtiti dulceata si savoarea si sa va bucurati ca faceti parte pentru cateva zile dintr-o lume veche plina de traditii si superstitii. 


Activitati

Va prezentam cateva din activitatile pe care le puteti interprinde pe timpul sederii la noi!

Cascada Cailor

Cascada se află la altitudinea de 1300 m și se formează din apa care se adună de pe muntele Cailor într-o depresiune circulară glaciară, din cauza topirii zăpezii și a ploilor dese care alunecă pe versantul abrupt al Rezervației Piatra Rea revărsându-se peste Podul Cailor de la o înălțime de circa 90 de metri în mai multe trepte cu căderi succesive

 

Mocanita

Mocănița din Vișeu sau trenul țapinarilor este atracția principală a orașului nostru, nominalizată de National Geographic în primele 10 atracții turistice din lume.

 

Pietrosul Rodnei si Izvorul Albastru al Izei

Izvorul Albastru al Izei, împreună cu Peștera și Izbucul face parte dinr-o arie protejată de INTERES NAȚIONAL (cat. IV – rezervație naturală de tip mixt). Este situat în partea estică a munților Rodnei, pe vesantul sudic al muntelui Măgura, din extremitatea sud-estică a jud. Maramureș, în partea estică a satului Săcel, care este prima localitate de pe cursul Văii Izei.

fotojet_1_1200_01