Pensiune Ecoturistica Tusnad

Pensiunea Casa Mathe - Baile Tusnad

Pensiune Ecoturistica Tusnad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Tusnad: Pensiunea Casa Mathe - Baile Tusnad.

Aflata in inima Carpatilor Orientali, statiunea Tusnad Bai se afla la poalele Muntilor Hargitei, la o altitudine de 650 m, pe malul Oltului, in mijlocul brazilor seculari care inconjoara lacul Ciucas. Pensiunea Casa Mathe se afla in acest peisaj pitoresc, cu padurea  de brazi in spatele casei si panorama Oltului in fata. Casa este destinata pentru cazarea a cel putin 12 persoane in 2 camere si un apartament spatios, cu televizor, baie proprie, bucatarie si terasa; se poate folosi ca apartament sau ca si camere separate.  Are o curte mare interioara, cu spatii de parcare, grill in curte, terasa acoperita.

Masa se poate servi la Restaurantul Malom Csárda aflat la 200 m de casa, dar daca doriti sa gatiti, bucataria este utilata cu toate aparatele de uz casnic necesare. Curtea este spatioasa, cu pomi fructiferi si brazi, care ofera o ambianta placuta pentru o odihna perfecta. Parcare spatioasa, inchisa. 

Statiunea Tusnad Bai are numeroase atractii turistice si balneoclimaterice, izvoare de apa pentru diverse terapii, bai sulfuroase, centru spa welness, creste muntoase pe care se poate urca chiar daca nu esti alpinist. Zona ofera numeroase destinatii turistice, ca Lacul Sfanta Ana, lacul Mohos si altele.  

Galerie foto