Pensiune Ecoturistica Tulcea

Cazare Tulcea

Pensiune Ecoturistica Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Tulcea: Cazare Tulcea.

  Pensiunea Cristal Tulcea va pune la dispozitie camere cu suprafete generoase, dotate cu mobilier din lemn, televizor, s.a. (baia proprie presupunem ca nu trebuia specificata - caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie a pensiunii la care suntem siguri ca veti poposi).
  Fie ca va doriti sa evadati din lumea urbana si agitata alaturi de cei dragi, sau, poate, doriti organizarea unui team-building, Pensiunea Cristal Tulcea reprezinta modalitatea ideala, comfortabila si, nu in ultimul rand, avantajoasa, pentru vacanta dumneavoastra de neuitat! Conditiile de cazare cu mult peste 3*(si asta nu o zicem noi, ci clientii satifsacuti care se intorc la noi ori de cate ori au ocazia) va vor face sa uitati de comfortul propriului camin.
  Restaurantul, redecorat cu mobilier, covoare tesute, icoane pictate manual de catre cineva drag noua, va impune intr-o oarecare masura, sentimentul de relaxare in timpul servirii meselor pe care vi le pregatim cu......pasiune! Sa nu uitam de gratarul traditional in aer liber si mesele de langa acesta, pentru ca, recunoastem sau nu, tuturor ne place sa ne "afumam" putin in compania prietenilor.
  Prin organizarea de excursii in Delta Dunarii, va oferim experiente inedite(cu plimbari pe canalele Deltei explorand cu adevarat fata salbatica a unei minunatii naturale, precum si servirea unor mese traditionale cu specific pescaresc).

LISTA PRETURI CAZARE:

  • Camera Single - 80,00 RON / noapte
  • Camera Dubla Matimoniala - 100,00 RON / noapte
  • Camera Dubla cu un pat suplimentar pentru copii pana in 12 ani - 120,00 RON / noapte
  • Camera Tripla - 150,00 RON / noapte
  • Apartament cu 2 Camere - 170,00 RON / noapte