Pensiune Ecoturistica Toplita

Cabana Farkas

Pensiune Ecoturistica Toplita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Toplita: Cabana Farkas.

  Aduna-ti prietenii si haideti la schiat pe partiile din Toplita. Noi va oferim toata cabana pentru grupul tau, dupa cerinta oferim degustari culinare specifice zonei. Pret cazare 35 lei/persoana/zi (minim 15 persoane).
  Noi ti-am pregatit programul, tu trebuie doar sa te relaxezi si sa te distrezi. Programe, jocuri de echipa, cazare, mancare la 87.5 lei/persoana/zi. In cazul scolarilor pentru insotitor este gratuit.
  La cerere, putem organiza si excursii de neuitat cu masina in muntii Caliman, pentru aproximativ 15 persoane. Tinta este varful Pietrosul, 2100 m, cel mai inalt varf de origine vulcanica din muntii Caliman.
  Asezata la cel mai inalt nivel al Toplitei, constructia e inconjurata de brazi, iar din balconul ei se deschide o minunata priveliste asupra orasului. Cabana la munte ofera un sejur foarte placut si comod, atat pentru odihna cat si pentru distractii. La numai 500 de metri se afla Baile Banffy, iar centrul orasului la 2 km.
  Cabana de inchiriat este dotata cu apa curenta si centrala termica proprie, se gasesc 5 dormitoare, bucatarie, sufragerie, baie. Balconul ofera o minunata priveliste asupra orasului. Ambianta e placuta, familiala.

Servicii

  • Baie
  • Bucătărie
  • internet WIFI
  • TV sistem home cinema 5.1
  • Atractii turistice
  • Excursii
  • Tabere scolare

1. Stancile coloape (Muntii Gurghiului) 60 lei/persoana
2. Cascada termala, Tarnita (Muntii Calimani) 40 lei/persoana
3. Lacul Iezer, Vf. Ratitis, mina (Muntii Calimani) 90 lei/persoana
4. Vf. Runc (Muntii Calimani) 60 lei/persoana
5. Vf. Ratitis, mina, Gura Haitii, 12 Apostoli, Bilbor 199 lei/persoana

Galerie foto