Pensiune Ecoturistica Sulina

Pensiunea Marina din Sulina

Pensiune Ecoturistica Sulina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Sulina: Pensiunea Marina din Sulina.

Clasificata cu 4 stele si construita intr-un stil arhitectonic cu motive marinaresti, Pensiunea Marina este situata pe malul drept al bratului Sulina , in centrul orasului Sulina , pe faleza fluviului. Constructia este finalizata in 2006 si a fost destinata activitatilor turistice. 
    Ofera 22 de locuri de cazare in 10 camere , astfel : 4 camere duble cu pat matrimonial , 2 camere duble cu paturi de 1 persoana , 2 apartamente cu cate 4 locuri. 
  Camerele sunt prevazute cu grup sanitar propriu, aer conditionat, apa calda si caldura de la centrala proprie, minibar(frigider), televizor, televiziune prin cablu, telefon, internet wireless, uscator de par. 

    La parterul pensiunii exista o sala de mese cu 40 de locuri ( dotata cu aer conditionat, purificator de aer , dozator de apa, 2 televizoare , sistem home cinema ) si un bar , iar la etajul 2 exista o terasa cu vedere panoramica asupra imprejurimilor. 
    La cerere bucataria ofera mancaruri traditionale pescaresti precum si selectii din bucatariile internationale . Bucataria , prevazuta cu purificator de apa si complet utilata poate fi folosita de catre oaspeti . 
    In curte exista amenajat un spatiu de joaca pentru copii, o zona de relaxare si un barbeque la dispozitia clientilor. 

    Localizarea orasului in extremitatea estica a tarii , in inima Deltei Dunarii aduce un plus de savoare inca de la inceputul unei calatorii catre aceste locuri , accesul facandu-se exclusiv pe cale fluviala , din Tulcea , cu nave clasice de pasageri ( timp aproximativ 4 ore ) sau nave rapide ( o ora si jumatate) 

    Facilitam inchirierea de ambarcatiuni pentru excursii pe traseele turistice in Delta si partide de pescuit. Asiguram transport auto catre obiectivele turistice din oras si imprejurimi, organizam petreceri pescaresti. 
    Pentru clientii nostri facem rezervari de bilete la cursele Tulcea-Sulina si retur si preluam bagajele cu microbuzul de la nave. 

    In afara facilitatilor oferite de Pensiunea Marina, ca modalitati de petrecere a timpului liber amintim: plaja de pe litoralul Marii Negre; excursii in centrul istoric al orasului Sulina; excursii pe canalele din Delta Dunarii; pescuit sportiv. 

    In pensiune nu este permis fumatul ( conform legilor in vigoare din Romania ). Pentru fumatori sunt spatii special amenajate. 
    Ne cerem scuze dar accesul cu animale de companie nu este permis.

Galerie foto