Pensiune Ecoturistica Sibiu

Cazare Sibiu

Pensiune Ecoturistica Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Sibiu: Cazare Sibiu.
Despre Noi

  Complexul turistic Cheile Cibinului va ofera conditii pentru odihna si relaxare maxima intr-un cadru natural deosebit, o zona montana cu adevarat mirifica, situata la 25 de km de orasul Sibiu, in amonte de lacul de acumulare Gura Raului.

  Fie ca sunteti o firma care doreste sa tina o sesiune de team-building, fie ca va doriti cateva zile de relaxare cu familia sau alaturi de prieteni, complexul turistic Cheile Cibinului va asteapta departe de forfota zilnica a orasului punandu-va la dispozitie, pe o suprafata de aproximativ 30.000mp, 5 corpuri de cazare, parcare, sala de conferinte, restaurant cu terasa acoperita si terasa in aer liber, loc pentru foc de tabara.

  In incinta complexului turistic Cheile Cibinului si in imprejurimi puteti beneficia de o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta: rummy, sah, table, tenis de masa, karaoke, calarie, plimbari cu ponei pentru copii, plimbari cu trasura si sanie trase de cai, in functie de sezon, teren de joaca pentru copii, plimbari cu mountain bikes, excursii off-road cu masini de teren pe trasee montane, drumetii si multe altele.

  Restaurantul din cadrul Complexului Turistic Cheile Cibinului din Sibiu ofera clientilor sai o diversitate culinara deosebita. Bucatarii nostri exceleaza atat in pregatirea mancarurilor traditionale romanesti si mancarurilor cu specific ardelenesc, cat si in prepararea meniurilor speciale, de tip BIO sau Detox si Raw Vegan.