Pensiune Ecoturistica Odorheiu Secuiesc

Pensiunea Margaréta Panzió

Pensiune Ecoturistica Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Odorheiu Secuiesc: Pensiunea Margaréta Panzió.

Natura a fost incredibil de darnică cu regiunea Harghitei, de parcă ar fi vrut ca aceasta zona să fie mai aproape de inima omului. Cu un zâmbet sincer, secuii ospitalieri retin fiecare oaspete dorit sau nedorit. Pensiunea Margareta din Cădiseni - aflata la periferia orasului Odorheiu Secuiesc - este îmbratisată de Vârful RÉZ si Târnava Mare. Intr-un mediu linistit, familial, micuta pensiune oferă cazare pentru 14 persoane în camere cu cate 2-3 paturi. Dusurile si grupurile sanitare separate servesc igienei personale a clientilor.

     

Oaspetii reînprospatati după un drum lung si obositor, îsi pot potoli foamea într-o sufragerie separată. După dorintele clientilor, putem servi micul dejun sau demipensiune. 

Grupurile mai mari pot participa la prepararea gulasului în ceaun si a cozonacilor secuiesti. Atmosfera poate fi încinsa si de acordurile muzicale a unui acordeon. Clientii se pot distra intr-o camera de zi încăpătoare. Serviciile noastre sunt puse atât la dispozitia grupurilor, cât si celor care vin neînsotiti. Grupurile de turisti mai mari de 40 de persoane sunt cazate la familii ospitaliere din localitate.

Galerie foto