Pensiune Ecoturistica Lunca ilvei

Casa Alexandra

Pensiune Ecoturistica Lunca ilvei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Lunca ilvei: Casa Alexandra.

Un loc unde puteti petrece o vacanta de vis sau puteti sarbatori un eveniment important cu familia sau cu prietenii.

Pensiunea CASA ALEXANDRA este o casa de vacanta in stil rustic, valorificand din plin cadrul natural în care este amplasata. Terasele de la fiecare nivel ofera o priveliste larga asupra satului, raului si dealurilor acoperite cu pasuni si paduri de brad. 

Mobilierul simplu, în stil traditional, creaza o atmosfera calda si ofera tot confortul necesar. Livingul spatios, cu o soba masiva din teracota si o fereastra imensa orientata spre sud, este locul ideal pentru reuniunile din serile de iarna. Pavilionul din gradina, dotat cu cuptor de paine si gratar, este un excelent loc de servit masa în aer liber sau pentru petreceri în timpul verii.

Si nu în ultimul rand bucataria este de exceptie !

Veti reveni oricand cu placere la CASA ALEXANDRA!

 

LUNCA ILVEI este o comuna situata la limita Transilvaniei cu Bucovina, intr-o regiune muntoasa de altitudine medie. Cadrul natural de exceptie, cu peisaje deosebit de pitoresti si reconfortante, reprezinta principala atractie. Gospodariile taranesti sunt presarate pe culmile domoale dominate de maguri vulcanice. Padurile umbroase de conifere, ce adapostesc o fauna bogata si diversificata, alterneaza cu pasuni si fanete acoperite vara de un covor floral multicolor.

Ospitalitatea deosebita a localnicilor, bucataria specifica bazata pe produse naturale locale, traditiile populare bine pastrate precum si activitatile specifice vietii la tara, completeaza tabloul acestei regiuni.

Aici viata curge simplu, in armonie cu pamantul, plantele, ploaia, soarele, vantul... Aici aerul miroase a fan, a flori de camp, a brad... Aici puteti petrece o vacanta minunata, in mijlocul naturii, departe de stresul citadin!

 

Eco-turismul

Eco-turismul este considerat ca fiind un model de dezvoltare turistica, in spiritul respectului fata de natura si valorile culturale.

Nu este un simplu sector de activitate in cadrul industriei turistice, ci este un turism responsabil, care conserva cadrul natural si bunastarea populatiei locale.

Peisajele sunt deosebit de pitoresti si reconfortante: culmi domoale dominate de maguri vulcanice, pasunile si finete ce se îmbina armonios cu padurile umbroase de conifere, ce adapostesc o fauna bogata si foarte diversa.

De pe magurile înalte, în zilele cu cer senin, se poate admira privelistea larg deschisa spre Depresiunea Transilvaniei si Tara Dornelor si spre crestele alpine ale Rodnei si Calimanilor.

Daca veti alege Lunca Ilvei pentru o vacanta sau pentru un week-end, veti putea profita din plin de avantajele cadrului natural de exceptie în toate anotimpurile.

 

Galerie foto