Pensiune Ecoturistica Hateg

Pensiunea Tara Hategului

Pensiune Ecoturistica Hateg reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Hateg: Pensiunea Tara Hategului.

Pensiunea ' Ţara Haţegului ' este situata în Haţeg, în inima Ţării Haţegului, pe drumul care duce de la Haţeg la Prislop ( strada Hunedoarei, nr. 44 - aproximativ 1km de statia peco Petrom si 1km de centrul orasului ). 
Oraşul Haţeg se află la 30 de km aproximativ de pârtia de schi de la Râuşor şi 25 km de Parcul Naţional Retezat. 

Pensiunea dispune de 3 camere situate în mansarda casei, 11 locuri de cazare . 

Camerele sunt dotate cu 1 sau 2 paturi duble, care dispun de baie proprie , bine izolate termic, televizor, internet Wi-fi, parcare proprie în curtea casei, terasă acoperită, gradina( proprietatea are 1ha-deci este ideala pentru plimbari in aer liber pe deal, iar din capatul gradini se vede tot Muntele Retezat si Hategul ) şi sală de divertisment şi fitness ( masă de tenis, masă de mini fotbal, bicicletă, bandă de alergare, sac de box, bară şi discuri cu greutaţi, etc. 

Vă puteţi relaxa in curtea casei la umbra terasei în hamac sau va puteţi petrece timpul în curte gătind mâncare la ceaun, la grătar sau în cuptorul cu lemne. Deasemenea puteţi face plimbări în Ţara Haţegului, in Parcul National Retezat, Castelul Huniazilor din Hunedoara, Manastirea Prislop- care este la doar 10 km, situl arheologic Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Mlastina de la Pesteana, Biserica de piatra din Densus, etc.

Casa este situată într-o zonă liniştită, la periferia orasului ( dar in apropierea unui magazin alimentar )atmosfera este placută şi relaxantă, iar serviciile de calitate vă vor face să vă reîntoarce-ţi oricând cu plăcere. 
Obective turistice de vizitat :/ghid-turistic/Obiective-turistice-Tara-Hategului-33-zona.html

Vă aşteptăm cu drag! 

Galerie foto