Pensiune Ecoturistica Desesti

Pensiunea CRINUL ALB

Pensiune Ecoturistica Desesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Desesti: Pensiunea CRINUL ALB.

Va asteptam intr-o pensiune noua cu interioare moderne, care va satisface dorintele oricarui turist aflat in cautare de confort si relaxare in mijlocul traditionalismului maramuresan. 

Cele sapte camere sunt dotate cu televizor, minifrigider, telefon si au vedere panormica spre Muntii Gutai, Creasta Cocosului. Fiecare camera are baie proprie cu cabina de dus sau cada. Pentru cei cazati in camerele cu cada in baie, oferim bai si tratamente naturiste din plante medicinale pentru relaxare si terapie.

La parter se afla receptia, un living mare cu o sala de mese cu 45 locuri, o bucatarie utilata complet si doua bai de serviciu.

Pensiunea dispune de incalzire centrala si de internet wireless, care poate fi folosit gratuit de catre turisti. 
 
Masinile pot fi parcate in siguranta in parcarea amenajata in curtea pensiunii.

Oaspetii pensiunii au posibilitatea de a pregati un gratar in aer liber, de a se plimba prin livada cu meri, peri, gutui, piersici si pruni sau de a se relaxa pe terasa.
 
Copii se pot bucura de spatiu pentru joaca in gradina pensiunii si de animalele din ferma proprie: vaci, curcani, gaini. 

Puteti beneficia si de oferta variata de produse apicole din productia proprie: miere de albine, tinctura de propolis, fagure.


Sunteti bineveniti sa va bucurati de viata la tara si de natura, in Maramures!

Galerie foto