Pensiune Ecoturistica Campulung Moldovenesc

Casa Poveste

Pensiune Ecoturistica Campulung Moldovenesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Campulung Moldovenesc: Casa Poveste.

Povestea noastra a inceput in inima Bucovinei din dragostea de a pastra si reinvia traditiile locului. De-a lungul anilor, am adunat numeroase acareturi pe care le veti regasi in colectia de case de pe vremea imperiului austro-ungar, tipice Ocolului Campulung de Bucovina. Cele trei case de la sfarsitul secolului XIX, inceputul secolului XX au perfect conservata structura din lemn si estetica vremii.

Ansamblul "Casa Poveste" este situat in partea nordica a Masivului Rarau, pe valea paraului Sandru, oferind oaspetilor sai o oaza de liniste in mijlocul naturii. El se intinde pe o surafata de aproximativ 2 hectare si cuprinde un iaz in care puteti pescui crapi si carasi, un foisor cu gratar si 'rula' (cuptor), loc de joaca pentru copii si parcare proprie.

Restaurant si zona de recreere

Casa Poveste va intampina cu bucate tipic bucovinene preparate din produse naturale provenite din gospodaria proprie si de la producatorii locali. Pensiunea va pune la dispozitie un living generos de aproximativ 40 locuri pentru luat masa.

Gospodinele noastre va asteapta cu bors de sfecla rosie, ciorba radauteana, hribi cu smantana si mamaliguta, tochitura cu mamaliga de barabule, balmus cu lapte acru, placinte 'poale-n brau', chiroste, cnedeli si multe alte bunatati specifice zonei. Va vom cinsti cu afinata, zmeurata, ciresata, pelinas si vin de casa dupa pofta inimii.

Seara, va puteti retrage in zona de relaxare, sezand pe laita citind o carte din biblioteca proprie, jucand carti, table sau remi cu prietenii sau planificandu-va excursiile din ziua urmatoare in dulcea Bucovina. In orice moment al zilei o alternativa de relaxare poate fi sauna sau jacuzzi-ul.

 

Galerie foto