Pensiune Ecoturistica Budesti

Pensiunea Poienita

Pensiune Ecoturistica Budesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pensiune Ecoturistica Budesti: Pensiunea Poienita.

   Varfuri montane alb-inzapezite, paduri intinse, cascade si cursuri naturale de apa, diversitatea plantelor si a animalelor demult disparute in alte zone ale Europei, oameni avand port popular viu colorat si traind o viata ce pastreaza multe elemente ale trecutului, aratul cu bivoli, carute trase de boi, cergi vopsite cu extracte de plante, ceramica ancestrala, case de lemn, porti sculptate si biserici patrimoniu UNESCO, dansuri si obiceiuri stravechi, toate asteapta sa le descoperi.

                   Picture  Picture

Maramuresul te asteapta sa descoperi traditiile comunitatilor umane armonios intregite de spectaculozitatea naturii. Petrecerea catorva zile in lumea aparte a "Tarii Maramuresului" va fi o experienta de neuitat care te va face dornic sa revii si altadata.

Pensiunea Poienita 1

6 camere dotate cu televizor conectat la reteaua de cablu, dintre care: 
  • 1 camera cu 2 paturi duble
  • 2 camere cu cate 1 pat matrimonial
  • 2 camere cu cate 1 pat
  • 1 camera cu 1 pat matrimonial si 1 pat copii
Camera de la parter beneficiaza de baie proprie cu cada, iar cele cinci camere de la etaj dispun de doua bai cu dus situate pe hol.
La parter se afla o bucatarie utilata si un salon de luat masa, puse la dispozitia turistilor.
 

Pensiunea Poienita 2

3 apartamente cu cate doua camere a cate patru locuri fiecare,  dotate cu televizor conectat la reteaua de cablu, dintre care:
  • 2 apartamente cu o baie
  • 1 apartament cu baie proprie
La parter se afla o bucatarie utilata si un salon de luat masa, puse la dispozitia turistilor.

Pensiunea Poienita dispune de locuri de parcare in curte, unde va puteti lasa masina in siguranta. 
Curtea generoasa este dotata cu un foisor incapator pentru relaxare si pentru servirea mesei in aer liber si cu gratar si ceaun.
In spatele pensiunii se gaseste o livada mare cu pomi si multa verdeata, unde copii se pot juca in liniste. Tot aici se gaseste o pescarie proprie cu crap si caras.
Pensiunea are si ferma proprie cu vaci, capre, oi, porci, cai si alte animale.
O trasura cu opt locuri sta la dispozitia turistilor pentru plimbari in imprejurimi.
La cererea turistilor se organizeaza seri folclorice.

 

Facilitati

+++ Acces auto +++  Incalzire centrala +++ Acces Internet  +++ Bucatarie utilata complet +++ Parcare in curte +++ Loc de joaca pentru copii +++ Ferma proprie +++ Pescarie in gradina +++ Obiective turistice in apropiere +++ Tv cablu satelit +++ Ghid montan +++ Informatii turistice +++